Succesverhalen

Prachtig eilandVersterk het merk van uw organisatie: vertel uw verhaal met een uniek audioportret. Beleef de mijlpalen opnieuw, portretteer bijzondere klanten, haal herinneringen op. De Gesproken Portretten van Staessens & Co vormen het verbindende element in de storytelling van uw bedrijf.

Inspiratie
Doe inspiratie op bij de andere Succesverhalen van Staessens & Co, zoals de Patatverhalen van Bram Ladage en de impressies van Talisman Travel Design. Zij slaagden erin hun missie, expertise en unieke geschiedenis te vatten in een audioportret. Op basis van interviews smeedt regisseur Wim Staessens de elementen aan elkaar. 

Luisterinstallaties
En daarna? Hoe brengt u het audioverhaal tot leven? Op uw website bijvoorbeeld, ter ondersteuning van het productaanbod; of in een event op locatie, in een verrassende setting. Voor theaterfestivals de Parade en Oerol werkte Wim Staessens samen met diverse beeldend kunstenaars om luisterinstallaties te creëren. Denk aan de ArC met zitjes en koptelefoons of ronddraaiende skicabines, voor een hele intieme luisterervaring.

Live of op cd?
Voor het festival Witte de With regelden we vijf hoogwerkers waarop het publiek kon plaatsnemen, met koptelefoons op, met uitzicht op het decor van de voorstelling - een penthouse achter glas. Alles kan, en we zoeken naar de omgeving die het beste past bij uw verhaal en organisatie. Acteurs kunnen uw verhaal ook live vertolken; in de bedrijfsruimtes of tijdens een congres. Naderhand bewaart u de portretten op cd of online.

Hartverwarmend
Een schets van een tijdperk, merkondersteunend en sfeerverhogend. Uw relaties zullen versteld staan van het hartverwarmende resultaat. Welk onderwerp wilt u beetpakken om uw succes te beschrijven?