Persoonlijke verhalen

Voor iemand die alles al heeft is het lastig een cadeau te kopen. 

Geef hem of haar het mooiste geschenk: een terugblik op leven of carrière, verpakt als persoonlijk audiodocument.


Ontroerend en verrassend
Vang een tijdperk in woord en geluid, laat mensen vertellen over hun bijzondere band met de geportretteerde. Gegarandeerd levert dit ontroerende en verrassende verhalen op, die u kunt verspreiden onder betrokkenen, medewerkers, achterblijvers of fans.

Herinneringen ophalen
Wim Staessens ontrafelt de geschiedenis van een bedrijf of persoon en legt hierin de ziel voor het portret. Wat ging goed, wat was moeilijker? Welke periode willen we ons allemaal herinneren? En weet je nog, toen... Leg deze verhalen vast voor de eeuwigheid, op een intieme (en indien gewenst anonieme) manier: een geluidsdrager. Geen afscheid, pensioen, feest, jubileum of prijsuitreiking kan zonder dit waardevolle document.

Unieke collage
Zet een speciaal persoon centraal en weef een web van verhalen rond diens werk of leven. Een unieke collage voor een dierbare, onuitwisbaar vastgelegd en voor altijd oproepbaar. Een audioportret is subtiel en zegt tegelijkertijd alles; individueel te beluisteren of juist groots aan te bieden, in een theatrale omgeving of als onderdeel van een tentoonstelling. In overleg bekijken we welke aanpak het meest geschikt is. Het resultaat? Een audioportret dat past als een maatpak. Aantrekkelijk, wervend, eerlijk - precies zoals u het wilt.