Staessens & Co

portret Wim StaessensStaessens & Co maakt Gesproken Portretten, waarbij verhalen uit interviews tot leven komen. Dit leidt tot vertellingen op locatie, testimonials op een website of een bewaardocument om te koesteren. Of elke andere vorm waarin de verhalen kunnen worden gegoten.

Werkwijze
Hoe komen de projecten van Staessens & Co tot stand? Met partners die zich soms onverwacht aandienen, een schat aan verhalen in de eigen stad Rotterdam of juist daarbuiten, organisaties die hun communicatie op een andere manier willen inrichten door audio in te zetten - overal liggen verhalen die verteld willen worden.


Professioneel en gedreven
Met humor en een persoonlijke benadering gaat Wim Staessens met zijn team aan de slag. Professioneel, want gedreven door ervaring, maar altijd weer nieuwsgierig naar wat komen gaat: dat levert de beste resultaten op. Mensen achter de microfoon uit hun schulp laten kruipen, voor de beste quotes en een bijzondere band met de betrokkenen. Met achteraf soms nog een visuele vertaalslag, in een installatie of speciaal ingerichte ruimte.