Toekomstverhalen

koptelefoon dichtbijAfscheid van een periode betekent vaak: het begin van iets nieuws. Een belangrijke koerswijziging, een opvallende herindeling, een nieuwe start... Bedrijven en organisaties die daarmee te maken hebben, krijgen nieuwe energie door de ervaringen te delen in een gezamenlijk verhaal.

Meeleven
Audio werkt verbindend. Het legt de uitgangspunten van de situatie vast, het smeedt vertrouwen, het biedt toekomst. Verhalen met inzicht, verlangen en een heel duidelijk doel: vernieuwing. Dat zijn de Toekomstverhalen van Staessens & Co. Zo stonden we stil bij de Calvé-fabriek die moest sluiten, een zware dobber voor de arbeiders en liefhebbers van het product. En leefden we mee met een afdeling van het Ministerie van Veiligheid die moest transformeren naar een nieuwe vorm.

Inspirerend baken
Maakt ook uw bedrijf een belangrijke verandering door? En wilt u de herinneringen vasthouden? Denk dan eens aan audioportret als inspirerend baken. Verandert het imago van uw bedrijf, sluimert er iets in uw geschiedenis, heeft het team een impuls nodig? Zet dit proces kracht bij door de waardevolle momenten te koesteren en te delen. Creëer een basis voor vooruitgang, reken af met het verleden. Een audioportret op maat biedt rust, geeft richting en helpt om samenwerking tussen mensen te bevorderen.

Scherp, persoonlijk, emotioneel
In Toekomstverhalen gooien we de overbodige ballast weg en kijken we vooruit. Scherp, persoonlijk, emotioneel - regisseur Wim Staessens gaat geen confrontatie uit de weg. Als neutrale bemiddelaar haalt hij de onderste steen boven en vangt dit in een herkenbaar, troostend en aanstekelijk verhaal. Luister u mee naar onze bijzondere portretten?